Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 27 augustus 2014

Fruity

Soms is wachten best lastig! Als je weet dat een een prachtig patroon zit aan te komen, maar het nog niet vrijgegeven mag worden (dit patroon is eerst verschenen in de Inside Crochet en mag pas enkele maanden na publicatie los verkocht worden). Maar nu mag het wel, en ik ben er wég van:

Fruity!!


Een geweldig leuk, origineel patroon voor een driehoekssjaal, hier gemaakt met een bol Unicat (kleur Fruit). Let op de leuke rand!
Het mooie van zo'n bol unicat: je kunt zelf bepalen met welke kleur je begint! De bovenste foto is begonnen met de kleur diep-oranje, en de onderste met paars. Net wat je mooi vindt....! (in elke bol is een duidelijk begin vanuit het midden of vanaf de buitenkant mogelijk)


De omslagdoek is een ontwerp van Annelies Baes, Vicarno's Mama. Je kunt het Nederlandse patroon kopen via haar website, of via Etsy
Deze Fruity van Ans logeert een poosje in onze winkel, kom 'm maar eens bewonderen :-)


Eeeeh, en nu het moeilijke stuk! Ik heb wel unicat in de winkel staan, en deze kleur komt er binnenkort aan. Maar ik zit nog steeds met levertijden van ca 4-5 weken. Dus wil je graag zo'n prachtige bol? Lees dan eerst even deze blogpost, en je mag altijd een kleur aanvragen (mail me) - mits je wat geduld kunt opbrengen!


Natuurlijk kun je deze omslagdoek ook van ander garen haken. Dit is de foto uit de Inside Crochet:


En verder loopt mijn mailbox over met vragen over unicat (morgen gaan er weer wat bestellingen weg), de romantische sjaal, workshops, bestellingen. Ik doe mijn uiterste best om ze allemaal op tijd te beantwoorden. Door de vraag naar Stone Washed heb ik van een paar kleurtjes te kort, wordt zeer spoedig aangevuld. Ach, lekker bezig....!

12 opmerkingen:

  1. Wat heb je toch een heerlijk fotomodel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Snoepie!!! Dit patroon in combinatie met dit garen!!
    Heb je net een mail gestuurd.....
    Maarre... Keep calm!!

    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeanet, wat heb je altijd zo mooie dingen! Zo prachtig!!! :)
    Groetjes,
    Ingrid xx
    http://myfunkycrochet.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanet,
    Wat is dit ook weer prachtig. En het garen is ook zo mooi, ik snap dat je de bestellingen bijna niet kunt bijhouden... Wat leuk ook dat jouw mooie dochter zo vaak de mooie spullen wil showen voor de camera...
    Ik wens je een heel mooie dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Jeanet, Ik lees al jouw berichtjes graag, je hebt een leuke manier van vertellen en zit vol ideeën. Ik heb het idee dat jouw winkel een echte 'snoepwinkel' is en dat je er zelf net zo van geniet als je klanten! Fijne dag en groetjes! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. great !
    Greetings from Poland :)
    Katarzyna

    www.sajuki.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Jeanet, je blijft weer lekker bezig, je brengt ons weer in verleiding met al die mooie patronen van sjaals, de ene al mooier dan de andere, een mens weet echt niet meer wat te kiezen. Ook deze is weer superleuk, ga eens achter het patroon kijken! En dan.... aan de slag!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik moet eigenlijk gewoon niet kijken, want word elke keer weer in verleiding gebracht door die mooie unicat bollen. En het patroon is ook geweldig! Is het al sinterklaas ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oef, unicat..... kon je daar maar genoeg bollen van hebben, super leuk is die sjaal ik kom hem een keer bewonderen, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier stel ik nét een vraagje over op je blog! Ik zie nu dat deze sjaal hetzelfde is als die in je winkeltje hangt? Of niet soms? In blauw is hij ook prachtig!!! Zou hem graag maken....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is inderdaad dezelfde sjaal, het patroon is heel goed te doen, want het patroon is zeer uitgebreid. Hierboven lees je waar je het patroon kunt kopen, bij ons kan het in combinatie met het garen.
      Groeten,
      Jeanet

      Verwijderen