Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 mei 2012

De krant!

Zo, dat is een mooi stuk in de krant van vanmorgen!
PZC, 21-05-2012, editie Walcheren.



7 opmerkingen:

  1. wauw wat een mooi stukje, ziet er goed uit .... trots kun je zijn hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi stukje promotie voor Arnemuiden. Leuk dat je genoemd wordt Jeanet, jullie hebben er dan ook veel werk van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjonge, zelfs met de journalistieke vrijheid klopt het verhaal aardig. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Mooie promotie. Gaat. Dit ook naar de landelijke pers? Of, bijvoorbeeld naar Handwerken zonder grenzen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anna,
      We maken een portfolio waarin Arnemuiden wordt gepromoot. Dus niet alleen de truien, maar veel breder - dit wordt o.a. naar de diverse pers gestuurd. Maar misschien is het idd ook iets voor Handwerken zonder Grenzen! Toch geweldig, een stuk uniek handwerk uit ons eigen land?

      Verwijderen
  4. Prachtig toch...en ik vond het filmpje van gister al zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend ! Je wordt een bekende breister ! Straks zien we je verschijnen in talkshows op tv. De trui is dan ook prachtig ! Veel succes, groetjes, rozemie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hahaha! Bij de wereld draait door :-)
      Maar het is wel leuk om zoveel enthousiaste reacties te krijgen!

      Verwijderen